Tapolca

2015.03.30. 14:54

Tapolcai választás - Bemutatkozik Ács László képviselőjelölt

Az időközi választáson indulók közül most Ács László, a Zöldek Pártjának képviselőjelöltje mutatkozik be.

Napló-információ

Hatgyermekes tanárból lettem élvonalbeli újságíró, MSZMP-tagság nélkül. A sajtószabadság kínzó hiánya miatt elhagytam a pályát és egy állami építőipari vállalat igazgatója lettem. Bár egyetemi csoporttársam miniszterséggel is megkínált az első szabadon választott MDF-kormányban, a versenyszférát választottam.

Ács László, a Zöldek Pártjának képviselőjelöltje

Nem vettem részt a privatizációban, soha nem pályáztam állami pénzért, a „semmiből”, munkával, tehetséggel, szorgalommal felépítettem négy piacvezető céget, volt két bankom, sajtóholdingot szerveztem és mai bulvárfogalmak szerint az első tíz leggazdagabb magyar egyike voltam. Politikailag független szabad gondolkodóként sem a jobb-, sem a baloldali rendszerváltó politikai, gazdasági, bűnözői konglomerátumhoz nem tartoztam, így szabad prédaként kifoszthattak. „Visszautasíthatatlan ajánlatokkal” fillérekért megvették a vagyonomat, amit nem adtam, azt tönkretették, ha ellenálltam, akkor jött az erőszak. Az egyik hírhedt oligarcha fegyveres merényletet követett el ellenem. Így edződtem politikussá, tapasztalatom arra kötelez, hogy szolgáljam azokat, akik bizalmat szavaznak nekem.

 

Szerkesztőségünk nem vállal felelősséget a beküldött bemutatkozások tartalmáért, azokat változtatás nélkül közli.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!