Tapolca

2012.09.28. 18:34

Kitüntetett Tóth lányok

Tapolca - Pénteken az önkormányzatok napja alkalmából a város és a kistérség érdekében végzett kiemelkedő tevékenység elismeréseként kitüntetéseket adtak át.

Szijártó János

Az önkormányzatok napja a helyi autonómia megünneplése mellett ezúttal a közszolgáltatások, az államigazgatás és az önkormányzati rendszer reformja kapcsán is aktuális. Így a visszaemlékezésen túl a jövőben várható változások is figyelmet kaptak.

Az ünnepségen Császár László kistérségi elnök köszöntője után Tapolca és környéke kistérségéért kitüntetéseket adtak át. Az elismerést Sárközi János, a tapolcai önkéntes tűzoltó egyesület elnöke, Tóth Csaba lesenceistvándi polgármester, Tóth János Zoltán Szent György-hegyi hegyközségi elnök, badacsonyi borlovag, valamint a megasztáros Tóth lányok, Vera és Gabi vehették át. Az ünnepi műsoron túl a rendezvény további részében szakmai kitüntetéseket is adományoztak a saját területükön kiemelkedő munkát végző személyek, szervezetek részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!