Tapolca

2011.12.07. 09:03

Megújult a bölcsőde

Tapolca – A bölcsőde bővítésére, infrastrukturális fejlesztésére, korszerűsítésére tejedt ki az a beruházás, amelyet kedden adtak át a gyerekek és a dolgozók örömére.

Szijártó János

Amint azt Császár László polgármester elmondta, 78,8 millió forint vissza nem térítendő pályázati támogatással és 24,7 millió forint saját erővel valósították meg a terveket. A munkálatok befejezése után a korábbi 52 helyett immár 62 kisgyermeket tud a intézmény befogadni és ellátni. Lényeges szempont volt, hogy a felújítás során az energiatakarékos megoldások érvényesüljenek. A polgármester beszéde után dr. Varga István, a Szociális és Egészségügyi Alapellátási Intézet igazgatója adott tájékoztatást az intézmény működéséről, az igazatóhelyettes s egyben a város alpolgármestere, Horváthné Németh Edit pedig körbevezette a meghívott vendégeket a megújult létesítményben. A gyerekek örömére a Télapó is megérkezett, aki természetesen nem üres zsákkal jött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!