Tapolca

2015.04.12. 10:39

Sallee Barbara: az LMP helyi értékek mentén kínál alternatívát

A tapolcai választókerület szavazói dönthetnek amellett, hogy folytatják az elmúlt 25 év politikáját, vagy szélsőséges irányba fordulnak, vagy a helyi értékek és az itt élők érdekei mentén az LMP-re szavaznak - mondta a párt országgyűlési képviselőjelöltje vasárnap délelőtt tapolcai sajtótájékoztatóján.

Sallee Barbara hangsúlyozta, az LMP kiáll a munkából élőkért, a dolgozói szegénység megszüntetéséért, támogatja a kisvállalkozásokat és a helyi gazdaságot. Programjuk megoldást kínál az elvándorlásra és az elszegényedésre is - tette hozzá. Azt mondta, a Veszprém megyei 3-as választókerületben folytatott kampánya során alternatívát igyekezett bemutatni, "konkrét lépéseket", melyek által ebből a térségből országos szinten mintaterület lehetne. Megfogalmazása szerint azt igyekezett bemutatni, hogy miben kínál többet az LMP, miben kínál jobbat, hatékonyabbat a többi pártnál.

Sallee Barbara, az LMP tapolcai választásokon induló országgyűlési képviselőjelöltje leadja szavazatát Veszprém megye 3-as számú országgyűlési egyéni választókerületében a Hegymagas Községi Könyvtárban kialakított 1-es számú szavazókörben 2015. április 12-én. 
Fotó: Nagy Lajos/MTI

A hatvan településből álló választókerületre utalva úgy fogalmazott, programjának hatvan pillére van, mert "hatvan különféle megoldás és recept kell az itt élőknek": mindig a helyben élők és dolgozók tudják a legjobban, hogy mire van szükségük. 

Rámutatott: a hatvan település más-más problémával küzd, de hiányzik az a láncszem, ami az ő igényeiket "szakmailag megfogalmazva és a végén törvényjavaslatokba öltve juttatja el a döntéshozókhoz, a magyar Országgyűlésbe". Erre a feladatra vállalkozna országgyűlési képviselőként Sallee Barbara.

A jelölt arra kérte a választókerület szavazóit, menjenek el voksolni, éljenek választói jogukkal, mert a választás a demokrácia ünnepe.

Veszprém megye 3-as számú országgyűlési egyéni választókerületében azért tartanak időközi választást, mert a térség tavaly áprilisban megválasztott fideszes országgyűlési képviselője, Lasztovicza Jenő januárban elhunyt.

 

A választásról részletesen itt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!