Közösségépítés

2017.09.06. 12:26

Fiatalok napja - Extrém programok a veszprémi arénánál

A tavalyi év Veszprémben a fiatalok esztendeje volt, akkor számos programot indítottunk útjára. Az egyik ilyen volt a Fiatalok napja, mely nagy sikerrel zárult – mondta el Ovádi Péter önkormányzati képviselő a második alkalommal megszervezett Fiatalok napja kapcsán.

Leitner Vera

rh

- Bár 2017 a családok éve, az önkormányzat idén is forrást biztosít a Fiatalok napjára - mondta el Ovádi Péter a keddi sajtótájékoztatón. Szalay Zsolt főszervező elmondta, Veszprém valamennyi középiskolája képviselteti magát az eseményen, melyre a fiatalok mellett családokat is várnak. A programok ingyenesek a látogatók számára, akiket szeptember 15-én, pénteken 13 órától várnak az arénánál.

Az érdeklődők virtuális valóság szobát, óriási társasjátékot próbálhatnak ki, rekeszt mászhatnak, streetballversenyen, illetve extrémsport-, boksz-, zumba- vagy bűvészbemutatón vehetnek részt. A helyszínre a buszpályaudvarról 14 óra 30 perckor, 15 órakor, 15 óra 30 perckor és 16 órakor különbuszok indulnak, este 22 óra 15 perckor pedig az arénától fogja visszaszállítni a városba a fiatalokat a 27-es rendezvényjárat.

Szalay Zsolt és Ovádi Péter elmondta, a Fiatalok napjára gazdag programkínálattal készültek a szervezők Fotó: Leitner Vera

 

- A fiatalokkal foglalkozó Lélektér Alapítvány és az Új Nemzedék Központ is képviselteti magát az eseményen. Azok a diákok, akiknek iskolája szerződésben áll a két szervezet valamelyikével, s akik az összes programot kipróbálják, közösségi szolgálati igazolást kapnak - mondta el Szalay Zsolt. Az önkormányzat négymillió forinttal járult hozzá a rendezvény megvalósításához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!