Tihany

2014.05.09. 08:53

50 Cent is Tihanyban forgat?

Tihany - The Spy, azaz A kém címmel akció-vígjátékot forgatnak Tihanyban, a jövő tavasszal mozikba kerülő alkotás főbb szerepeit Melissy McCarthy, Jude Law, Jason Statham és az ismert rapper 50 Cent kapta.

Szabó Péter Dániel

Korábban Budapesten forgatott a stáb, most pedig tihanyi volt MSZMP-üdülő a központ, ide hozzák helikopterrel a hollywood-i sztárokat. A helyszínt lezárták, senki nem juthat be, ám a filmben szereplő, rapperként 50 Cent néven ismert amerikai Curtis Jackson hivatalos twitter-csatornáján (internetes mikroblog szolgáltatás – a szerző) folyamatosan oszt meg képeket mindennapjaiból. Így például látható a többi szereplő, így Melissa McCarthy, Rose Bryne, valamint Jason Statham társaságában, de egy parkban, egy helikopter előtt – minden bizonnyal ilyen gépekkel szállítják a sztárokat a forgatási helyszínekre - is készült róla fotó, amelyet közzétett internetes csatornáján.

 

Jason Statham és 50 Cent (">Fotók: 50 Cent Twitter)

 

A Paul Feig rendezte film egyébént egy Susan Cooper nevű titkosügynökről szól, aki Melissa McCarthy személyesít meg majd a vásznon. A film várhatóan jövő tavasszal kerül a mozikba.

A forgatásról viszonylag keveset tudni, a hírek szerint szombaton a Balatonfüred és Tótvázsony közötti útszakaszt is lezárják a felvételek miatt.

A tihanyi önkormányzatnál is próbáltunk érdeklődni, ám Tósoki Imre polgármestert nem találtuk a hivatalban. Koncz Mária, a helyi TDM szervezet vezetője azonban lapunknak elmondta, természetesen hallottak a forgatásról, ám bővebb információt velük sem osztott meg a munkát koordináló produkciós iroda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!