Topaukció

2009.12.01. 06:06

December 1-7 között újra Topaukció

Betartjuk, amit ígértünk: a PLT folytatja Topaukció játékát. Online árverési csarnokunk december 1-jétől, kedd reggeltől egy héten át újra nyitva áll és fogadja a téteket.

Matolcsy Renáta

Sokan jelezték felénk, hogy rövidnek találták az időt a játékra, illetve nem figyeltek eléggé a zárásra, így sajnos lemaradtak egy-egy általuk kinézett termékről, szolgáltatásról.

Most azonban újra itt a kínálkozó lehetőség, sőt, duplán megéri velünk játszani, hiszen nem csak olcsón vásárolhat, hanem – ha végignézi széles kínálatunkat - még a karácsonyi ajándékokra sem lesz gondja.
A www.topaukcio.hu weboldalunk egy héten át, december 7-ig hihetetlen ajánlatokkal várja önt, ahol a kínálatot újbóli regisztráció nélkül is megtekintheti.
Akik korábbi játékainkon már részt vettek, ugyanazzal a jelszóval léphetnek be újra a rendszerbe, akik viszont most először kívánnak élni a lehetőséggel, azoknak – néhány egyszerű lépésben – regisztrálniuk kell.

A kínálatban többféle kategória közül választhat: a bútortól, az ékszereken és a számítástechnikai eszközökön át egészen a wellness hétvégékig, van még ajánlatunk bőven. Válogasson kedvére, a licitösszeg minden esetben az alapár feléről indul.

Amennyiben egy adott termék, szolgáltatás az öné lett, email-ben értesítjük a fizetés módjáról, a további teendőkről. Fontos tudnivaló, hogy üdülési csekket nem tudunk elfogadni.

Nem győzzük hangsúlyozni: a játék teljesen biztonságos, és garantáltan új termékekről van szó (kivéve használtautó, vagy régiség esetében), amiről garanciajegyet, számlát kap a vásárló.

A www.topaukcio.hu weboldal Gyakori kérdések című menüpontja alatt minden információt megtalál: hogyan történik az árverés, miként licitálhat, hogyan és kitől veheti át a terméket.

Ne feledje, kiváló lehetőség a Topaukció: olcsón juthat minőségi termékekhez, és még egy izgalmas licitharcban is részt vehet.

A játékhoz jó szórakozást és sok szerencsét kíván a Topaukció csapata!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!