Topaukció

2010.06.11. 12:26

Licitáljon és nyerjen a Topaukción!

PLT-információ - Június 18-án elkezdődött a Pannon Lapok Társaságának nagyszabású online árverése, a Topaukció. Hihetetlen árakon juthat hozzá minőségi termékekhez, ehhez csak annyit kell tennie, hogy ellátogat árverési csarnokunkba. Kattintson a www.topaukcio. hu-ra!

PLT

Június 29-ig válogathat két tucat kategória számtalan, fél árról induló terméke és szolgáltatása között. Tegyen meg egy titkos licitet, és vigye el a kiszemelt ajánlatot a legjobb áron.

A pénteki indulás óta eltelt néhány nap során örömmel tapasztaltuk, hogy játékunk ezúttal is nagy sikernek örvend olvasóink körében. A több ezer termék és szolgáltatás menynyisége hatalmas választékot ad, így érdemes alaposan végigböngészni az ajánlatokat. A kínálatban legnagyobb számban az egészség-wellness kategória képviselteti magát. Nem véletlenül, hiszen a mindennapok fáradalmait ki ne szeretné kipihenni? Velünk ezt külföldön és belföldön is megteheti hihetetlen jó árakon. Ezenkívül használt autót, sportruházatot, autóvezetői és nyelvtanfolyamot, fürdőbelépőt, relaxfotelt, kényeztető csomagokat, ékszereket, autótartozékokat, exkluzív tárgyakat, régiségeket, újság-előfizetést vásárolhat meg eredeti áruk alatt.

Mivel az előző négy alkalom fantasztikus visszhangra talált, így nem vártunk sokat a folytatással. A június 18-29. között tartó játékban való részvétel nagyon egyszerű: csak regisztrálnia kell, és már meg is teheti tétjeit az önnek tetsző tárgyra, vagy szolgáltatásra. A Topaukció ugyanis erről szól: otthonról, kényelmesen licitálhat a kínálatban szereplő minőségi ajánlatokra.

A licit – a használt autók kivételével – mindig az eredeti összeg feléről indul. Csak pár kattintás és öné lehet, amire vágyik.
Az aukció országos, bárhonnan lehet vásárolni. Mindenképp megéri végigpásztázni az ajánlatokat, hiszen például egy kellemes hétvégét Zalakaroson vagy a Balatonnál minden bizonnyal szívesen eltöltene az ország bármely szegletében élő olvasónk, nem is beszélve a külföldi üdülésekről. Érdemes tehát készülni a startra: ezúttal is számos szép és hasznos ajándékkal lepheti meg magát és szeretteit.

A játék menetét törvényi előírások szabályozzák, így az teljesen biztonságos. A felkínált termékekre - a régiségek és a használtautó kivételével – garancialevelet és számlát kap a licitnyertes. A játékban való részvétel feltételeit, a regisztráció pontos menetét, illetve a fizetés részleteit a  www.topaukcio.hu  weboldalra kattintva találja. A Topaukció weboldalán a Gyakori kérdések menüpont alatt számos kérdésre választ kap: hogyan történik az árverés, a kívánt árucikk keresése, a licitálás módja, hányszor és miként teheti meg tétjeit, mikor van vége a licitálásnak, illetve hogyan és kitől veheti át a terméket.

Fontos: amennyiben a licitáló korábbi topaukciónkban már regisztrált, akkor ugyanazzal a felhasználónévvel, jelszó licitálhat ismét, nem kell újra regisztrálnia.

Figyelje a Topaukció emblémáját az újságban és az online kiadványokban: elkezdődött a a nagy vásárlás!

Amennyiben még gondolkodik a részvételen, a kínálatot regisztráció nélkül is megtekintheti a  www.topaukcio.hu  - n.

A játékhoz jó szórakozást és sok sikert kíván önnek a Topaukció csapata!
(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!