Topaukció

2009.10.30. 14:27

Licitáljon és nyerjen a Topaukción!

Újra játszani és vásárolni hívjuk Önt a Pannon Lapok Társaságának november 4-én, hétfőn induló nagyszabású online árverésén, a Topaukción. Egyszerűen követhető, ám izgalmakban bővelkedő online játékunk során nem csak jó áron juthat minőségi termékekhez, hanem még jól is szórakozhat.

Kiss Nikolett

A világ legnagyobb aukciós házaiban a licitálók számolatlanul szórják a pénzt: emelik egekbe az árakat, ha megtetszik nekik valami, vagy az adott tárgy még hiányzik a gyűjteményükből. Hasonló izgalmakban lehet része önnek is, ha velünk játszik. A játékszabály egyszerű: csak regisztrálnia kell a http://www.topaukcio.hu/ weboldalon, és már meg is teheti tétjeit az önnek tetsző tárgyra, vagy szolgáltatásra. A Topaukció ugyanis erről szól: otthonról, kényelmesen licitálhat a kínálatban szereplő minőségi ajánlatokra.

Kezdeményezésünk az előző két alkalommal is nagy sikernek örvendett: 2009-es tavaszi játékunkat például több, mint százezren kísérték figyelemmel.

Közel ezer termék és szolgáltatás vár gazdára, ezeket november 4-től kezdődően megtalálja a weboldalon, ahogy a bővebb részvételi feltételeket is itt olvashatja.

Az internetes aukciókon a legnépszerűbb termékek az elektronikai és számítástechnikai cikkek (például mobiltelefon, GPS, laptop), de kiemelkedő a régiségek, órák, ékszerek forgalma is. A használt autók és a régiségek kivételével mindegyik teljesen új, minőségi áru, melyet garancialevéllel nyújtunk át önnek. Az áru/szolgáltatás mellett megtalálja a felkínáló cég nevét, mert ha úgy gondolja, a terméket a licit alatt meg is nézheti a boltban, vagy bővebb információhoz juthat a cég honlapjáról.

Az aukció országos, bárhonnan lehet vásárolni. Mindenképp megéri végigpásztázni az ajánlatokat, hiszen például egy kellemes wellness hétvégét Zalakaroson minden bizonnyal szívesen eltöltene az ország bármely szegletében élő olvasónk is. Korábbi aukcióink kínálatában is ezek a néhány napos üdülések voltak a legnépszerűbbek. Érdemes készülni: ezúttal is számos szép és hasznos ajándékkal lepheti meg magát és szeretteit.

Fontos tudnivaló, hogy a megnyert licitárat üdülési csekkel kifizetni nem lehet.

Amennyiben a licitáló a tavaszi topaukcióban már regisztrált, akkor ugyanazzal a felhasználónévvel, jelszóval licitálhat ismét, nem kell újra regisztrálnia.

Készüljön: november 4-én, hétfőn kezdődik a nagy vásárlás, ahol mintegy ezer termék és szolgáltatás közül választhat és lehet öné hihetetlenül jó áron!

A közelgő játékhoz kellemes időtöltést és sok sikert kíván a Topaukció csapata!
(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!