Topaukció

2009.11.03. 14:08

Start: november 4-én indul a nagy licitálás

November 4-én, szerdán reggel kilenc órakor eldördül a rajtpisztoly: kezdődik nagyszabású online árverésünk, a Topaukció.

Kiss Nikolett

Kínálatunk bővelkedik a jobbnál jobb ajánlatokban. Erről ön is meggyőződhet, elég egy kattintás a www.topaukcio.hu oldalra.

A pontosan kitöltött regisztrációs űrlap előfeltétele annak, hogy november 4-16. között licitálhasson a több, mint ezer termékre, szolgáltatásra. Megéri, hiszen hihetetlen árakon juthat minőségi árukhoz, mindeközben pedig átélheti az árversengés izgalmát.

A kínálatunkban szereplő termékskála hihetetlenül színes. Az apró csecsebecséktől a kerékpáron, éttermi fogyasztáson, fitneszbérleten, bútorokon, műszaki cikkeken és számos vásárlási utalványon át egészen az utazásokig, sőt, ritkaságokig, mindenféle javakra lehet licitálni. Abban az esetben, ha sok ajánlat érkezik egy-egy termékre, érdemes jobban átnézni az adott kategóriát, mert ott számos hasonló, olcsó felajánlásra lelhet, olyanokra, melyekre eddig még nem is érkezett licit, vagy csak nagyon kevés.

Amennyiben egy adott termék, szolgáltatás az öné lett, email-ben értesítjük a fizetés módjáról, a további teendőkről. Fontos tudnivaló, hogy üdülési csekket nem tudunk elfogadni.

Nem győzzük hangsúlyozni: a játék teljesen biztonságos, és garantáltan új termékekről van szó (kivéve használtautó, vagy régiség esetében), amire garanciajegyet kap a vásárló.

A www.topaukció.hu weboldal Gyakori kérdések című menüpontja alatt minden információt megtalál: hogyan történik az árverés, miként licitálhat, hogyan és kitől veheti át a terméket.

Nézze meg weboldalunkat: regisztráljon, válogasson kedvére, és licitáljon, ameddig csak szeretne! Ön se maradjon ki a versengésből, hiszen már több ezren állnak a rajtvonalnál, hogy holnap reggeltől megtegyék tétjeiket.

A játékoz sok sikert, és jó szórakozást kíván a Topaukció csapata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!