Topaukció

2009.11.06. 17:35

Szerezze meg, amire vágyik a Topaukción!

Fantasztikus kínálat a www.topaukcio.hu-n: majd´ kétezer áru és szolgáltatás várja önt november 4-én, szerdán megnyílt internetes piacterünkön, a Topaukción. Már az első napon rengetegen jelentkeztek be és tették meg tétjeiket. Fontos tudni, hogy a november 16-áig tartó akciónkba folyamatosan be lehet kapcsolódni és érdemes is!

Kiss Nikolett

A kínálatban szereplő termékek és szolgáltatások ugyanis a listaár feléről indulnak. Érdemes végignézni az ajánlatot, hiszen egy nagyobb értékű áru esetében a megtakarítás akár százezer forint is lehet.

Amennyiben karácsonyi ajándékokban gondolkodik, szintén tízezreket spórolhat a Topaukciós vásárlással.
Csak egy kis ízelítő a kínálatból: licitálhatnak használt autóra, kismotorra, gépkocsivezetői tanfolyamra, fogyasztó kezelésre, bőr motorosruhára, bútorokra, külföldi utakra, wellness és romantikus hétvégékre, de jó áron tehetnek szert angol nyelvtanfolyamra, számítástechnikai eszközökre, kandallóra vagy éppen weboldalkészítésre.

Az árverés során úgy tehet árajánlatot, hogy regisztrált felhasználóként bejelentkezik. A regisztrálás egyszerű: ahhoz egy ön által meghatározott felhasználónévre, jelszóra és egy érvényes e-mail címre van szükség. A jelentkezés teljesen biztonságos, hiszen internetes árverésünk szigorú szabályok szerint zajlik. Ha olyan árut talál, amelyre licitálni szeretne, akkor adja meg azt a legmagasabb összeget, amennyit még hajlandó fizetni az áruért. Amennyiben más ugyanarra a termékre magasabb összeget ajánl, arról önt e-mailben tájékoztatjuk. Ha továbbra is részt kíván venni az árverésen, akkor a licitlépcsőben meghatározott minimumok figyelembevételével újra megadhat egy még magasabb árat.

Élje át a játékot: az árverseny izgalmas és szórakoztató is egyben, de ne feledje, több hasonló termék, szolgáltatás is lehet a kínálatban, ezért nézze végig figyelmesen az egyes kategóriákat.

Tehát csak egy kattintás a www.topaukcio.hu-ra és részese lehet egy jó játéknak.
Mindehhez sok sikert és kellemes szórakozást kíván a Topaukció csapata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!