Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Takács Fanni
17, Szentgáloskér

Fanni jelenleg a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnáziumban tanul. Hamarosan érettségizik, de még nem döntötte el hova is tanulna tovább. Négy éve spanyolul tanul, nagyon szereti a nyelveket. Jó alakját a 8 évnyi társastáncnak köszönheti, mozgását pedig a fél év hipp-hopp tánc tanulásnak. Nem meglepő módon hobbija is a tánc, de emellett szeret fotózni is. Hat évig citerázott, így elmondhatjuk, hogy bizony a zenéhez is ért. Gyerekkori nagy álma, hogy egyszer modell lesz, és szépségverseny indul. Ez utóbbi vágyát már teljesítettük is!

Fanni 17 éves, Szentgáloskérről érkezett versenyünkre. 163 cm magas, halak csillagjegyben született. Legjobban a cigánypecsenyét kedveli, melyet narancsos cappyvel öblít le. Kedvenc zenéje Betty J, Natti Natasha – Sin Pijama című száma, míg kedvenc parfümje S. Oliver.

Nem vesz részt a fordulóban.