Tündérszépek segítői

2021.01.22. 11:00

Bepillantás egy szépségverseny előkészületeibe

Tündérszépek 2021 versenyünk elődöntője zajlik jelenleg, melyen Veszprém megyei lányok pályáznak a továbbjutásra. Az elődöntőbe választott hölgyek portfóliójára márciustól szavazhatnak az olvasók.

Napló-információ

Pesthy Márton, Hadnagy Barbara, Fazekas Laura versenyző, Horváth Virág és Horváth László

Fotó: Napló

A Napló szerkesztőségéből összeállított négyfős zsűri folyamatosan monitorozza a beérkező jelentkezéseket, és a kiválasztott lányok portfóliófotózása is megkezdődött. A zsűritagokat kérdeztük az előkészületekről.

Horváth László, a veol.hu online szerkesztője kezeli a hét minden napján az érdeklődő üzeneteket. – Nagyon sok kérdés érkezik hozzánk a jelentkezni vágyók és a már regisztrált versenyzők irányából egyaránt. A félénkebb, bizonytalan lányokat igyekszem felkészíteni: nem kell félniük, a fotózások mindig jó hangulatban telnek – mesélte a verseny helyi kapcsolattartója.

Hadnagy Barbara, a Napló szerkesztője a zsűrizés mellett állandó résztvevője a fotózásoknak. Mint mondta, az eddigi alkalmak remek hangulatban teltek, a lányok nagyon ügyesek voltak, és igyekeznek mindenben segíteni őket.

Horváth Virág, a Napló újságírója a Tündérszépek versenyek kezdete óta egyengeti a versenyzők útját. – Aki jelentkezik a Tündérszépek versenyre, annak keménynek kell lennie, nemcsak erőnlétben, de lélekben is. Mindig nagy öröm számunkra, ha azt halljuk, hogy a verseny után fotózásokra hívják a lányokat más cégek is – tette hozzá.

Pesthy Márton, Hadnagy Barbara, Fekete Laura versenyző, Horváth Virág és Horváth László Fotó: Napló

Pesthy Márton, a Napló és a Tündérszépek verseny fotósa kiemelte: fontos, hogy a fotózás során mindenki számára a lehető legelőnyösebb pózokat találják meg. A megyei előválogató február 15-én indul, a szavazás március 22-ig tart. A jelentkezők közül a zsűri megyénként 30 lányt választ ki, ők a regionális előválogatóba való bejutásért versenyeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!