Keressük a legszebb lányokat a megyében

2021.01.13. 20:00

Folytatódnak a fotózások – Tart a jelentkezés a Tündérszépek versenyre

Folytatódik Tündérszépek 2021 versenyünk, ahol Veszprém megye legszebb lányát keressük, aki az országos fordulón képviselheti megyénket. Tízmilliós összdíjazás, egyéves autóhasználat, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja a jelentkezőket Tündérszépek 2021 versenyünkben.

Horváth Virág

Fotó: PESTHY MARTON

A Napló zsűrije idén is keresi a legszebb lányokat a megyében, a beválasztott versenyzők fotózása a héten kezdődött meg. A szerdai napon újabb jelentkezővel találkozott a zsűri, aki már magabiztosan mozgott a kamera előtt, hiszen nem ez volt az első ilyen megmérettetése az életben.

A tapolcai Presznyák Cynthia 18 éves, idén fog érettségizni, jelenleg Ajkán tanul kisgyermeknevelőnek. Korábbi Tündérszépek versenyünkre is jelentkezett, ám akkor nem vágott neki a megmérettetésnek, elmondta, idén már nemcsak testileg, de érzelmileg is elég erősnek érzi magát ahhoz, hogy versenybe szálljon a fődíjért.

Presznyák Cynthia rutinos modellként mozgott a kamera előtt Fotó: Pesthy Márton/Napló

- Nagyon spontán embernek tartom magam a hétköznapokban, de ha a jövőmről van szó, rengeteg célt el szeretnék érni. Kanadában születtem, és később ott is szeretnék élni, de előbb még el szeretnék végezni egy főiskolát. Amikor van szabadidőm beauty napokat tartok, de nagyon szeretek kirándulni is. Azt gondolom, ez a verseny nagyon jó lehetőség arra, hogy megmutathassam magam. Ez egy életre szóló kaland, mindenkit biztatok, hogy jelentkezzen – mondta el a Napló kérdésére Presznyák Cynthia.

Hozzátette, nagyon jól érezte magát a fotózáson, a Napló stábja nagyon kedves és segítőkész volt.

A Megyei előválogató február 15., hétfőn indul és a szavazás március 22-ig tart. Megyénként legfeljebb 30 lány kerül kiválasztásra a jelentkezők közül akik a fordulóban versenyeznek a Regionális előválogatóba való jutásért. A szakmai zsűri által kiválasztott 3 versenyző, illetve a közönség szavazatai alapján legmagasabb értékelést kapott versenyző – összesen tehát 4 hölgy – jut tovább a következő körbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!