Tündérszépek

3 millió forintos össznyereményért zajló, 3 fordulós szépségversenyen keressük 13 megye Tündérszépeit. Az első, megyei fordulóban március 19-ig naponta jelennek meg új szépségek, érdemes tehát minden nap visszanézni. És persze értékelni a hölgyeket. A továbbjutás ugyanis nagyrészt olvasóinkon múlik, akik március 25-ig, egy lánynak naponta egyszer adhatnak szíveket.

Nagy Rebeka Réka
20, Balatonalmádi

Rövid bemutatkozás:

Azért jelentkeztem erre a versenyre, mert kíváncsi voltam rá – mondta el lapunknak Nagy Rebeka Réka. – Lovász szakmával és érettségivel rendelkező ambiciózus fiatal vagyok. A szabadidőm nagy részét sporttal (lovaglás, spinning, squash, foci, futás, jóga). Szeretem a meglepetéseket, spontán dolgokat. Egy kutya anyukája vagyok. A jövőben bőrből és újrahasznosított alapanyagokból készült ékszerekkel, állatfelszerelésekkel szeretnék foglalkozni. 

Rebeka 160 centiméter magas, szűz csillagjegyben született. A kedvenc étele az anyukája világbajnok hamburgere. Legszívesebben 100%-os narancslevet iszik. Sokféle zenei műfajt szeret, nem zárkózik el semmitől sem. A kedvenc parfümmárkája a Prada.

 

Videós bemutatkozás megtekintése

6.8 pont


További jelöltek