Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Balogh Sára Laura
17, Veszprém

A Padányi Katolikus Iskolában tanulok. Kedvenc tantárgyam a francia és irodalom. Szabadidőmben szeretek rajzolni és festeni. A sport nagyon fontos szerepet tölt be az életembe. Három évig táncoltam majd négy évig atléta voltam. Jelenleg crossfitezek, konditerembe járok és, ha időm engedi, futok is. Azért jelentkeztem a versenyre, mert a családom és a barátaim javasolták. Én először féltem jelentkezni, de mindenben támogattak és bátorítottak.

A 162 cm magas Sára csillagjegye bika, kedvenc étele a cézár saláta, itala a kóla. Legszívesebben Daddy Yankee és Snow – Con Calma című dalát hallgatja, parfümben pedig a Nina Ricci a kedvence.

7.87pont

További résztvevők