Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Farkas Réka
18, Veszprém

Zircen tanulok a III. Béla Gimnáziumban nyelvi előkészítőn. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lenni és zenét hallgatni. A sport az életem része, korábban öt évig röplabdáztam, emellett atlétika versenyeken vettem részt. A versenyre a barátom biztatására jelentkeztem. Én pedig úgy gondoltam, vesztenivalóm nincs és kicsit több önbizalmat is szerezhetek.

A 156 cm magas Réka csillagjegye oroszlán, kedvenc étele a bolognai spagetti, itala a zöldtea. Legszívesebben Opitz Barbi dalait hallgatja, parfümben pedig a Avon – Attraction For Her a kedvence.

7.36pont

További résztvevők