Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Fazekas Borbála Lotti
25, Veszprém

A szombathelyi ELTE egészségfejlesztés szakán végeztem. Tanulmányaimat összekötöttem, illetve kiegészítettem a lovasoktatás, alternatív lovas képességfejlesztés területén szerzett tapasztalataimmal. Jelenleg is a lovas fejlesztés világában tevékenykedem. A lovak mellett szabadidőmet a két kutyámmal és a barátaimmal töltöm. Sokat kirándulunk, utazunk, koncertekre járunk. Nem tartom magam nőiesnek, három fiú testvérem van, egy kisterepjáróm és előbb gördeszkázom, mint körmöt festek. Éppen ezért jelentkeztem, mert kíváncsi vagyok, mit hoz ki belőlem ez a kaland.

A 178 cm magas Borbála az Oroszlán jegyében született. Nagyon szereti a bolognait, a barackos cappyt. A népzenétől kezdve a ska műfajig mindent szívesen meghallgat, kedvenc parfüme a Lancôme La Vie Est Belle.

10pont

További résztvevők