Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Göntér Vivien
25, Nagykanizsa

– Az érettségi megszerzése után két évig azon dolgoztam, hogy egy saját szépségszalont üzemeltethessek. Mindig is a szépségipar szerelmese voltam, tanulmányaimat a műkörmös, pedikűrös, valamint a szempilla- és szemöldök stylist képzésekkel gyarapítottam. Mindig is fontos volt a fejlődés, így több szakmai továbbképzésen szerepeltem, s közben a kozmetikus iskolát is elvégeztem. De további kihívásra volt szükségem ezért Ausztriában is szerencsét próbáltam. Szobalányként kezdtem, de ma már kozmetikusként dolgozom. Imádok sportolni, a fitnesz mellett döntöttem, s a 12 hetes szigorú diéta után egy versenyen harmadik lettem, mely hatalmas lendületet adott és tavaly magyar bajnoki címet szereztem.

Vivien 165 cm magas, és a Nyilas jegyében született. Kedvenc itala a víz, ételek közül pedig a Nutellás palacsintát szereti. Legszívesebben Timmy Trumpet zenéjét hallgatja, parfümből pedig a Chanel-t választja.

8.4pont

További résztvevők