Tündérszépek

3 millió forintos össznyereményért zajló, 3 fordulós szépségversenyen keressük 13 megye Tündérszépeit. Az első, megyei fordulóban induló összes lányt bemutattuk, őket az alábbi listában lehet értékelni március 25-ig. Ezt követően hirdetünk eredményt, és nevezzük meg a szakmai zsűri kiválasztottját. Olvasóink addig is minden nap új, más megyéből érkező szépséggel ismerkedhetnek meg, akik nem vesznek részt a megyei fordulóban, így nem lehet őket értékelni.

Janni Dóra Vanessza
23, Zirc

Rövid bemutatkozás:

Azért jelentkeztem erre a versenyre, mert a barátaim támogattak, biztattak – mondta el lapunknak Janni Dóra Vanessza. – Korábban részt vettem már fotózásokon, és a jövőben is szeretnék foglalkozni ezzel a területtel. Jelenleg egy postán adminisztratív munkát végzek, emellett egy ruhabolt kollekcióihoz állok modellt. Érdekel a divat világa, szabadidőmben szívesen vásárolok. Nagyon szeretem az állatokat, van egy brit rövidszőrú macskám. Szeretek a barátaimmal és a családommal időt tölteni és kirándulni. 

Dóra 168 centiméter magas, mérleg csillagjegyben született. Szereti a Cordon Bleu-t és a Tokaji aszút. Minden zenei stílust szívesen meghallgat. Kedvenc parfümje a Nincs Ricci és a Paco Rabanne.

Videós bemutatkozás megtekintése

6.21 pont


A megyei forduló résztvevői