Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kovács Anna
22, Balatonalmádi

Veszprémben jártam középiskolába francia nyelvtagozatra, majd Budapesten folytattam a tanulmányaimat levelező tagozaton kereskedelem és marketing szakon. Felszolgálóként dolgoztam középiskola és egyetem mellett. Jelenleg egy veszprémi cégnél marketing -és irodavezetői feladatokat látok el. Nem szeretek unatkozni, ezért amikor csak lehet megyek valamerre utazni, kirándulni, mindig keresem a kalandot. Pont ezért jelentkeztem, ez most egy másfajta kaland számomra, amit kíváncsian várok.

A 168 cm magas Anna csillagjegye bika, kedvenc étele a túrós tészta, itala a levendula szörp. LegszívesebbenAva Max – So Am I című dalát hallgatja, parfümben pedig a Carolina Herrera GoodGirl a kedvence.

6.56pont

További résztvevők