Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kovács Luca Kata
21, Lovas

Végzettségem szerint munkavédelmis vagyok, de sajnos nem a szakmámban dolgozom. Jelenleg adminisztrátor vagyok egy cégnél. Szeretek olvasni, sorozatokat nézni és a barátaimmal időt tölteni. Azért jelentkeztem erre a versenyre, mert szeretek új dolgokat kipróbálni, és úgy gondolom, ezzel jó tapasztalatokat szerezhetek.

A 150 cm magas Luca csillagjegye rák, kedvenc étele a pizza, itala a kóla. Legszívesebben magyar népzenét hallgat, parfümben pedig a Coco Chanel Mademoiselle a kedvence.

7.07pont

További résztvevők