Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kovács Szabina
18, Balatonfüred

Jelenleg még tanulok. Vendéglátással foglalkozom felszolgálóként egy balatonfüredi étteremben. Szeretek a testvéremmel sok időt tölteni, mert támogat engem és sokat tanulok tőle. Én egy pozitív lánynak tartom magam, szeretek mosolyogni, az embereket felvidítani. Nagy vágyam, hogy megtanuljak több nyelven beszélni. Szeretem az állatokat, van egy kutyám, akit Sütinek hívnak. Szabad időmben általában a családommal és a barátaimmal vagyok. Csak nem régen élek Balatonfüreden, a családom nagy része Békés megyében él. Azért jelentkeztem erre a versenyre, mert szeretem magam új dolgokban kipróbálni. 

A 170 cm magas Szabina csillagjegye oroszlán, kedvenc étele a pizza, itala a narancslé. Legszívesebben Rihannát hallgat, parfümben pedig a Police a kedvence.

8.33pont

További résztvevők