Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk második, regionális fordulójának értékelési szakasza. Az országos döntőbe továbbjutó, szakmai zsűri által kiválasztott három hölgy november 12-én kapja meg az alábbi listában az 1-től 3-ig számozott kitűzőt kapnak. A szíves kitűzőt kapó közönségkedvenc a közönségkedvencek országos versenyébe jut, ami november 19-én kezdődik, és amelynek nyertese szintén továbbjut az országos döntőbe.
November 19-től tehát ismét várjuk olvasóink értékeléseit, addig is napról napra új tündérszépeket ismerhetnek meg.
Majzik Enikő
27, Fejér

– A Felsőtárkányi Közétkeztetés Nonprofit Kft.-nél dolgozom mint konyhalány. Van egy kétéves kislányom is. A Tündérszépek-szépségversenyre elsősorban azért jelentkeztem, hogy kipróbáljam magam, mi rejtőzik még bennem. Emellett páran mondták ismerőseim közül, hogy jelentkezzek. Ebből nyertem az erőt, és végül úgy döntöttem, hogy megmérettetem magam.

Enikő kedvenc itala a víz, étele a sajtos-tejfölös tészta, kedvenc parfümje a Lanvin Modern Princess, és legszívesebben az Ava Max- Sweet Buy Psycho című számát hallgatja. Magassága 175 cm és a Nyilas jegyében született.

További résztvevők