Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Simon Judit
21, Székesfehérvár

A 21 éves Simon Judit jelenleg gyógymasszőrként dolgozik. Azért választotta ezt a hivatást, mert nagyon szeret segíteni az embereken, ebben a munkakörben pedig erre bőven van lehetősége. Szeret sportolni, gyakran megfordul a konditeremben. Korábban versenytáncolt is. A Tündérszépek versenyre a munkatársai biztatására jelentkezett.

A székesfehérvári hölgy a Rák csillagjegyében született, 166 cm magas, kedvenc étele a garnéla rák, itala a tea. Zenében leginkább a latin dallamokat részesíti előnyben, ha pedig teheti, Carolina Herrera Rosé parfümmel fújja be magát.

7.71pont

További résztvevők