Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Somoskői Katalin
26, Várpalota

Közgazdász szakon végeztem el az egyetemet. Marketing területen helyezkedtem el, időközben esküvőszervezéssel és ceremóniamesterséggel kezdtem el foglalkozni. A szervezés mindig is nagy szerelem volt számomra, mert nagyon szeretem összehozni az embereket. Önbizalomerősítés céljából jelentkeztem a Tündérszépek versenyre, és a kíváncsiság is hajtott, hogy egy profi csapat mit tud kihozni belőlem. A gazdasági szféra kimértsége, de a kreatív világ szabadelvűsége is megvan bennem, hiszen ikrek vagyok, itt megmutatkozik a kettősség. Szabadidőmben sportolok, beleértve a boxot, ami az utóbbi időben az egyik kedvencem lett. 

A 175 cm magas Katalin csillagjegye Ikrek, kedvenc étele a suhsi, itala az aperol spritz. Legszívesebben Hans Zimmer dalait hallgatja, kedvenc parfümje a Bad Girl. 

6.05pont

További résztvevők