Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Spacsek Beatrix
23, Nagytevel

Szociális ápoló és gondozó végzettséggel rendelkezem. Jelenleg vendéglátózom Veszprémben. Többek között körömépítéssel is foglalkozom, de mire végig olvasnátok, megunná mindenki. Tavaly ugyanúgy indultam a Tündérszépek versenyen, és a negyedik helyen végeztem a megyei fordulóban, így idén ismét szerencsét próbálok, hátha sikerül. Bohókás vagyok, szeretek a barátaimmal időt tölteni, szórakozni.

A 166cm magas Beatrix csillagjegye kos, kedvenc étele a spagetti, itala a zero cola. Legszívesebben régi diszkó zenét hallgat, parfümben pedig a Lancôme La Nuitre esküszik.

7.11pont

További résztvevők