Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Szabó Henrietta Sarolta
25, Balatonfüred

Érettségivel rendelkezem. A kutyám a legfőbb hobbim, de szeretek utazni, kirándulni, jelenleg vendéglátásban dolgozom, most fogok a média területére váltani. Az a célom, hogy műsorvezető lehessek. A versenyre édesanyám nevezett be, és mivel az ő szava szent és sérthetetlen, ezért itt vagyok. Régebben modellkedtem, aztán nagyjából nyolc évre abbahagytam, és most érzem úgy, hogy újra szeretnék ezzel foglalkozni. Szeretek szerepelni. A kutyám a mindenem, az időm nagy részét vele töltöm. Ő egy francia bulldog, Kenzo a neve. Imádok utazni, sok hely van a bakancslistámon, ahova el szeretnék jutni. 

A 158 cm magas Henrietta csillagjegye nyilas, kedvenc étele a gyros, itala a epres zöldtea. Legszívesebben Nigel Stately-t hallgat, parfümben pedig a Carolina Herrera a kedvence.

5.25pont

További résztvevők