Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Szijártó Veronika
20, Ajka

Fizioterápiás asszisztensnek tanultam Keszthelyen, mivel mindig is érdekelt a biológia, és szeretek embereknek segíteni. Szeretem a klasszikus zenét, tizenegy évig fuvoláztam. Szeretek sportolni, főleg kosárlabdázni, úszni és boxolni. Az álmom, hogy stewardess lehessek az Emirates légitársaságnál, így most az arra való felkészülést tűztem ki célul. Azért jelentkeztem a Tündérszépek versenyre, mivel mindig is ki szerettem volna próbálni magam ezen a téren is.

A 172 cm magas Veronika csillagjegye halak, kedvenc itala a Sprite, étele bármi, ami kínai konyha. Legszívesebben Naomi Scott – Speechless című dalát hallgatja, parfümben pedig a Mercedes Benz a kedvence.

8.21pont

További résztvevők