Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Szollár Cintia
21, Várvölgy

– Területi képviselőként dolgozom, sokat vagyok úton, de szerencsére imádok vezetni. Nem először indulok szépségversenyen, számomra a szépség főképp belső értékeket jelent, illetve a külső természetességet. Ezen kívül különösen fontosnak tartom az idegen nyelvtudást, ezért a közelmúltban beiratkoztam egy nyelviskolába. Szorgalmasan tanulok, s szeretnék hamarosan angolból középfokú vizsgát tenni. Talán azért is érdekel ennyire, mert imádok modellkedni, gyakran járok különféle fotózásokra, de ennél is nagyobb álmom, hogy valamikor egy nevesebb divatcég márkáit képviselve léphessek a kifutóra. Ahhoz, hogy kitűnő formában legyek sokat kerékpározom. Szívügyem az állatvédelem, három macskám mellé szeretnék egy kutyát is örökbe fogadni.

A 167 cm magas Cintia horoszkópja a Halak. Kedvenc itala a limonádé, legjobban pedig rántott camambertet szerez enni. Szereti az Irie Maffia zenéjét, kedvenc parfüme pedig a Carolina Herrera.

8.08pont

További résztvevők