Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Balázs Dominika
20, Sárhida

– Az egyik szupermarket épp az online vásárlás bevezetésén dolgozik, a nagyívű terv megvalósításában bevásárlási asszisztensként foglalkoztatnak – fogalmazott Dominika. – Egyébként óvodai dajka a szakmával rendelkezem, amit szintén nagyon szeretek. Korábban többször voltam már fotózáson illetve gyerekként szépségversenyeken is lehetőségem volt szerepelni. Már akkor is imádtam szerepelni, pózolni a tükör előtt és a fényképezőgép előtt sem jöttem zavarba. A sport is fontos az életemben, hat évig táncoltam a Bontita tánccsoportban. Nemcsak a külső a fontos, hanem az is, hogy belülről jól érezzem magam. Szerencsére van egy csodás párom, aki támogat az álmaim megvalósításában.

A 162 cm Dominika az Oroszlán jegyében született. Szereti a spagettit, a kólát és Jennifer Lopez dalait. Kedvenc parfüme a Gucci.

Nem vesz részt a fordulóban.

4.57 pont

További résztvevők