Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Boa Boglárka
21, Nagyrécse

– A Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás szakos hallgatója vagyok – mondta Boglárka. – A tanulmányaim mellett rendkívül nagy hangsúlyt fektetek a fizikai egészségemre is, ezért rengeteget sportolok és tudatosan étkezem. Hosszú évek óta teniszezem, illetve lassan harmadik éve a testépítés is az életem fontos része lett. Továbbá korábban nyolc éven keresztül versenyszerűen sakkoztam is. Szeretem kihívások elé állítani és új területeken kipróbálni magam, ezért is jelentkeztem a Tündérszépek 2021-es versenyére. Bízom benne, hogy számos új tapasztalattal és élménnyel gazdagodhatok majd a verseny folyamán.

A 172 cm magas Boglárka a Bak jegyében született. Szereti a tenger gyümölcseit, a tonikot és 24k Goldn dalait. Kedvenc parfüme a Dolce&Gabbana.

Nem vesz részt a fordulóban.

5.5 pont

További résztvevők