Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Farkas Réka
19, Veszprém

Jelenleg a zirci III. Béla Gimnázium végzős diákja vagyok nyelvi előkészítő szakon. Tanulmányaimat Győrben a Széchenyi István Egyetemen szeretném folytatni sport és rekreáció szakon. Szeretek rajzolni korábban öt évig röplabdáztam versenyszerűen, emellett úszó és atlétika versenyeken is részt vettem. Nyitott és barátságos lány vagyok, szeretek új embereket megismerni. Szabadidőmet párommal és a barátaimmal töltöm. A versenyre azért jelentkeztem, mert mindig is érdekelt a fotózás és a média világa, és így még az önbizalmam is növelhetem.

A 156 cm magas Réka az Oroszlán jegyében született. Szereti a bolognai spagettit, legszívesebben zöld teát iszik. Legszívesebben pop és retró zenéket hallgat, kedvenc parfüme az Avon Attraction for Her.

4.94 pont

További résztvevők