Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Felber Sára Rebeka
17, Balatonalmádi

Jelenleg a zirci III. Béla Gimnázium 11. osztályos tanulója vagyok. Érdekel a pszichológia, azon belül is a főleg a művészetterápia. Imádom az állatokat, szabadidőmben hobbi szinten lovagolok, otthon egy kutya és egy cica vár. Ebben az időszakban nagyon hiányolom a barátaimat, ha időm engedi, velük találkozom legtöbbször, szeretek olvasni, és sminkelni, érdekelnek az extrém sminkek. A versenyre azért jelentkeztem, mert el tudnám képzelni magam a modell szakmában.

A 172 cm magas Rebeka a Mérleg jegyében született. Szereti a carbonara spagettit, kedvenc itala az energiaital. Legszívesebben a The Killers – Mr. Brightside című dalát hallgatja, kedvenc parfüme a Calvin Klein.

5.08 pont

További résztvevők