Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Havasi Krisztina
16, Zalaegerszeg

– A Zalaegerszegi Ganz Ábrahám Szakgimnáziumba járok, rendészeti ágazaton tanulok – fogalmazott Krisztina. – Már korábban is szerettem volna stúdiófotózáson részt venni, illetve minden vágyam az volt, hogy a Tündérszépek 2021-es versenyre jelentkezzek. A külső szépségnél a belső értékek talán még fontosabbak és jobban szeretem a természetességet. Jövőre szeretnék német nyelvből középfokú vizsgát tenni, s tanulmányaimat a jövőben a fővárosi Nemzeti Közszolgálati Egyetemen folytatnám. Óvodás korom óta imádok táncolni, s mellette versenyszerűen atletizálok. Az utóbbival már többször indultam országos versenyen, remélem a szépségmustrán is jól szerepelhetek.

A 168 cm magas Krisztina a Vízöntő jegyében született. Szereti a zöldséges sajtos csirkét, a limonádét és Pascal Junior dalait. Kedvenc parfüme a Playboy.

Nem vesz részt a fordulóban.

6.1 pont

További résztvevők