Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Kiss Flóra Sarolta
16, Felsőörs

Balatonfüreden tanulok a Lóczy Lajos Gimnáziumban, továbbtanulási terveim közt a pszichológia és a gyógypedagógia szerepel. Vidám, őszinte lány vagyok, szeretek másoknak segíteni. Szeretek társaságban lenni, bulizni, óvodás korom óta néptáncolok, szeretem az állatokat, van egy Nokedli nevű nyuszim. A versenyre azért jelentkeztem, mert kíváncsi vagyok mások véleményére is a külsőmmel kapcsolatban.

A 160 cm magas Flóra a Nyilas jegyében született. Szereti a gofrit, legszívesebben vizet iszik. Kedvenc dala a You raise me up, kedvenc parfüme a Playboy.

5.47 pont

További résztvevők