Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Kovács Kinga
16, Nagykanizsa

– A kanizsai Batthyány Lajos Gimnáziumban tanulok biológia-kémia szakon – fogalmazott Kinga. – Kiskorom óta imádom az állatokat, a kutyákat, ezért terveim szerint állatorvos lennék. Van egy kiskutyám is, Molly, akivel imádok sétálni, túrázni. Versenyszerűen akrobatikus tornász voltam, így a sport is jelentős része az életemnek, próbálom magam napi edzésekkel fitten tartani. Nyolcadik éve fuvolázom, nemrég elkezdtem ukulelén is játszani. Ugyan modellkedés terén még nincsen tapasztalatom, mindig is érdekelt, szívesen kipróbálnám magamat ezen a téren. Örülök, hogy indulhattam ezen a nívós Tündérszépek 2021-es versenyen.

A 171 cm magas Kinga a Mérleg jegyében született. Szereti a négysajtos tésztát, a smoothiet és Joji Benee dalait. Kedvenc parfüme a Christina Aguilera.

Nem vesz részt a fordulóban.

4.85 pont

További résztvevők