Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Mátyus Vivien
18, Nagykanizsa

– Sokan nem merik megtenni az első lépést, de úgy gondolom, hogy bátran bele kell vágnunk abba, ami a szívünk vágya – mondta Vivien. – Nagyon megnyerő volt a Tündérszépek 2021-es országos szépségverseny felhívása, a nyeremények és a kihívás. Ráadásul néhány barátom is biztatott, hogy ott a helyem. Rajongok a rock zenéért, az öltözködésem is gyakran a zenei stílust tükrözi. Ettől függetlenül olykor szeretek nőiesen, csinosan megjelenni. Nem volt mindig önbizalmam, de most már határozott vagyok, s bátran kiállok a fényképezőgép elé. Imádok írni, remélem a jövőben lehetőségem lesz egy könyvet is megjelentetni. Az elmúlt időszakban sokat fogytam, a fittségemet szeretném megőrizni.

A 164 cm magas Vivien a Szűz jegyében született. Szereti a hamburgert és a barackos teát. Kedvenc zenéje a Rómeó vérzik, parfüme a Playboy.

Nem vesz részt a fordulóban.

3.89 pont

További résztvevők