Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Presznyák Cynthia
18, Tapolca

Jelenleg Ajkán tanulok kisgyermeknevelőnek, idén érettségizem. Ezt követően szeretnék főiskolára menni. Kifejezett hobbim nincs, akik ismernek, tudják, spontán ember vagyok. Szívesen sminkelek, gyakran járok fotózásokra, mint modell. Sok időt töltök a barátaimmal, és szívesen kirándulok. A Tündérszépek szépségversenyre már jelentkeztem egy korábbai évben, de akkor visszamondtam. Most tartom magam elég érettnek ahhoz, hogy megmérettessem magam egy ilyen versenyen.

A 165 cm magas Cynthia a Skorpió jegyében született. Szereti a lazacot, kedvenc itala a jegeskávé. Legszívesebben modern zenéket hallgat, kedvenc parfüme a Carolina Herrera – Good Girl.

 

5.13 pont

További résztvevők