Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Szollár Cintia
22, Várvölgy

– Területi képviselőként dolgozom Zala és Vas megyében – mondta Cintia. – A munkámból kifolyólag szenvedélyem az autóvezetés, szabadidőmben is szívesen kirándulok a természetben. Tavaly például körbebicikliztem a Balatont, és ez idén sem lesz másképp. Elkötelezett állatbarát-védő vagyok: kiállok az állatok jogaiért, szeretek jótékonykodni. Tavaly is indultam a Tündérszépeken, de úgy érzem most sokkal felkészültebben, magabiztosabban állhatok a zsűri elé. A megmérettetés során nagy népszerűségre tettem szert, hiszen azóta modellkedéssel, és közösségi média építéssel is foglalkozom. Hasonlóan jó lehetőségeket várok az idei évben is.

A 168 cm magas Cintia a Halak jegyében született. Szereti a camembert sajtot, a bodzás limonádét és Ava Max dalait. Kedvenc parfüme a Zara.

Nem vesz részt a fordulóban.

6.36 pont

További résztvevők