Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Varsányi Ramóna
16, Zalaszentlőrinc

– A nagykanizsai Thúry György Szakképző Iskolában szakácsnak tanulok – mondta Ramóna. – A gyakorlatomat egy megyeszékhelyi étteremben töltöm. Szeretem ezt a szakmát, művészetnek tartom, ugyanis mindig dolgokat lehet alkotni. Négyéves voltam, amikor először fotóztak, már akkor is imádtam pózolni a fényképezőgép előtt. Nagy álmom vált valóra azzal, hogy szerepelhetek a Tündérszépek 2021-es szépségversenyen. Bizonyítani szeretnék a családomnak, a barátaimnak, és nem utolsósorban magamnak, hogy megállhatom a helyemet. A szabadidőmben nagyon szeretek sétálni a természetben a családommal, bulizni a barátaimmal és imádok táncolni is.

A 172 cm magas Ramóna a Mérleg jegyében született. Szereti a spagettit, a narancslevet és Teswér dalait. Kedvenc parfüme a La Vida Es Bella.

Nem vesz részt a fordulóban.

5.29 pont

További résztvevők