15°
17°
10°

Tüskevár

3 hónapja
Tüskevár - A képesfa nemcsak vallási történetet hordoz és a betyároknak találkozóhelyül szolgál, hanem a szerelmesek is ellátogathatnak ide és fogadalmat tehetnek egymásnak – mondta Kovács Zoltán államtitkár a megújult emlékhely avatóünnepségén.
4 hónapja
Az egészséges életmódra, a megfelelő táplálkozásra és testmozgásra, valamint a káros szenvedélyek mellőzésére rendszeresen felhívjuk tanulóink figyelmét, hiszen a nevelő munka csak így lehet eredményes – vallja Mayerné Orbán Szilvia intézményvezető.
7 hónapja
Tüskevár - Scheily József és neje galambbemutatót tartott a település iskolásainak és vendégeiknek a nemrégiben szervezett békenapi rendezvényen.
7 hónapja
Tüskevár - Békeüzeneteket tartalmazó léggömböket eresztettek el a békenapi rendezvénysorozat keretében a tüskevári iskola diákjai pénteken.
8 hónapja
A közösségi rendezvényeink elképzelhetetlenek a nyugdíjasklub részvétele nélkül - mondta Molnár Levente polgármester a közösség megalakulásának ötödik évfordulójára szervezett ünnepségen.
10 hónapja
Tüskevár - A november nem a komor őszről, hanem a színekről, hangokról, fényekről szól a helyi általános iskolában - tájékoztatta lapunkat Mayerné Orbán Szilvia intézményvezető.
1 éve
Tüskevár - Erzsébet tábort szervezett diákjainak július elején a tüskevári iskola. A tábor első napja kézműves foglalkozással és sportolással telt. A táborozók sportversenyeken, labdarúgó mérkőzéseken mérték össze tudásukat.
1 éve
Tüskevár - A célkitűzések és a kitartó, szorgalmas munka fontosságát hangsúlyozta ballagási búcsúbeszédében Mayerné Orbán Szilvia iskolaigazgató, hiszen a valódi sikerek ezek által érhetők el.

Legolvasottabb

1
Itt számíthat traffipaxra pénteken Veszprém megyében
2
Staféta Veszeli Lajossal
3
Fűzfőn két játékost is mentő vitt el – A várpalotai Közép kapus gólt is szerzett
4
Itt számíthat traffipaxra hétfőn Veszprém megyében
5
Fiatalok Napja: éljenek biztonságban!
Felvonulás
Szauer Annamária
Egy csipetnyi reformkor Balatonkenese szívében
Kenyai siker / 6 perce
Az olimpiai bajnok Kipchoge nyerte a Berlin Marathont
A férfiaknál az olimpiai bajnok Eliud Kipchoge nyerte a vasárnap rendezett 44. Berlin Marathont.
Gyász
Fájó szívvel tudatjuk, hogy *GARAI ZOLTÁN* életének 74. évében elhunyt. Temetése 2017. szept. 27-én 12 órakor lesz Fehérváron a Béla úti temetőben. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *BORSZUK JÓZSEFNÉ* *szül.: Esső Mária* 58 éves korában elhunyt. Kérésének megfelelően temetése szűk családi körben történik. Gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *ÖZV. DR. GYÖKÖSSY JÓZSEFNÉ* *szül.: Kőszegfalvy Katalin * 86 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 27-én 15 órakor lesz Győrben a Szabadi úti temetőben. Köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, gyászunkban együttérzéssel osztoznak. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család
Pályázat / 1 órája
Szebbé tehetitek a magyar vasutat, ha van pár jó rajzos az osztályotokban
Szüret idején / 1 órája
Elvileg nem kell választani az ivás és a biciklizés között, ám érdemes
Otthon / 2 órája
Hogyan válasszunk ágyneműt?
megye i. / 2 órája
Ötöt lőtt a Füred, négyet a Tihany
Horváth Gábor
baleset / 3 órája
Felborult egy katamarán Alsóörs előtt
Kovács Erika
Játéklopás / 3 órája
Ellopta a szobatársa játékát Veszprémben
police.hu