16°
24°
11°

Hírek

3 hónapja
Bánd - Az elmúlt években olyan lehetőségek nyíltak meg a falu előtt, amelyek segítségével előbbre léphet a település. A jövőt tervezve a turisztikai fejlesztések kínáltak pályázati lehetőséget, amellyel éltek is a helyiek és közel 150 millió forintot nyertek a célok megvalósítására.
3 hónapja
Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség egy 26 éves budapesti férfival szemben, aki 2017 májusában az egyik távolsági autóbuszjárat vezetőjét bántalmazta Balatonfüreden.
3 hónapja
Az orgona tavaly volt százhúsz esztendős. Többször felújították, de ezekről a legutóbbi hivatalos feljegyzés 1945-ből származik. Ennél sűrűbben kell megújítani, karbantartani egy ilyen hangszert – mondta el Eizler Csaba kirendelt református lelkész a vasárnapi ünnepségen, melyen a Papkeszi falunapok záró mozzanataként, koncerttel avatták fel a református templom megújult orgonáját.
3 hónapja
A Gyöngyök útján megyünk, de ennek az útnak most ezen belül is a Remény útja a neve. Olyan sok ember van, aki elveszti a reménységét, elbizonytalanodik, szomorkodik, nem látja éppen, hogyan tovább. Szerettük volna, ha ez feltölti őket is – mondta el Gáll Zsófia, aki a Gyöngyök útja zarándoklatot vezeti, jelenleg épp Esztergomtól Celldömölkig, körülbelül háromszáz kilométeren át.

Legolvasottabb

1
Programok, rendezvények Veszprém megyében
2
Megjelent a Szélesvíz hetedik száma
3
Orbán Viktor: a turizmus a hazaszeretet egyik formája
4
Közösen mutatták be a két folyóiratot
5
Szüreti mulatsággal ünnepeltek a Felsővárosban
Laczkó Dezső Múzeum
Leitner Vera
Programok egész őszre, az egész megyének
Nő a megrendelések száma / 33 perce
Varga Mihály: tartós marad az építőipar dinamikus teljesítménye
A szektor augusztus végi szerződésállománya 90 százalékkal nagyobb, mint egy évvel korábban.
Gyász
/"Mikor a testemet már roskadozva vittem, Váratlanul csendesen átölelt az Isten...."/ Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *PEJ MIHÁLY* 82 éves korában csenedesen megpihent. Temetése a veszprémi Vámosi úti temetőben lesz október 21-én, szombaton 11 órakor. Gyászmise 10 órakor a Károly templomban (Vp., Mártírok útja). Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését. Gyászoló család
79 éves volt / 41 perce
Óriási hüllőben találták meg, a napok óta eltűnt nőt
örökifjú / 47 perce
Cher is szerepel a Mamma Mia folytatásában
Elnökségi ülés az MLSZ-ben / 52 perce
Ítéletet mondanak Bernd Storck munkájáról
Bakonyi X-akták / 54 perce
Ufókarambol történhetett Pápa felett?
Varga Róbert
55 perce
Elkapták Várpalotán a körözött bűnözőt!
police.hu
Önszerveződő önművelés / 1 órája
Folytatódik a Pajtaszínház mintaprogram