10°

Hírek

3 hónapja
A helyi rendőrkapitányság jelzése alapján forgalombiztonsági tükröt telepített a várpalotai polgármesteri hivatal a település Kálvária városrészében, közölte Aradi Virág, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
3 hónapja
Egy közepes testű, keverék, kihullott szőrű, teljesen legyengült kutyát mentettünk kedden délután, a 8-as úton Antal Laura és Lázár György ajkai állatmentők, illetve több jó szándékú ember, köztük rendőrök segítségével.
3 hónapja
Nagy sikerrel, valódi élményekkel zárultak a Csalán Egyesület ökotáborai júliusban, melyek idén Húzz bakancsot! jeligével várták a természetet megismerni és kalandokat gyűjteni vágyó gyerekeket.
3 hónapja
Veszprém - Szerencsére elkerülte megyénket a nagy vihar, amely hétfőn este és kedden hajnalban az ország több területén is komoly károkat okozott, ez derült ki a katasztrófavédelem tájékoztatójából.
3 hónapja
A Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt emelt vádat öt személlyel szemben egy présgép szabálytalan áthelyezése miatt, amely a munkavégzés során az egyik dolgozó lábfejére esett.
3 hónapja
Petrozsényi cserediákok érkeztek Várpalotára. A fiatalokat és tanáraikat Katona Csaba alpolgármester fogadta és köszöntötte a városházán. A hagyományos csereprogram már egy évtizede tart a két testvérváros között.

Legolvasottabb

1
Emléktáblát avattak a református nagytemplomban
2
Árvácskákat ültetnek ki a csopaki strandra
3
Áremelés, aminek a teknősök is örülnek
4
Kereskedelmi vezetői asszisztens
5
Utolsó mérkőzésén is győzött a magyar U17-es válogatott
1071,8 kilós
Joel Hollandé a világ legnagyobb tökje
torkon szúrta / 30 perce
Megkéselt egy orosz rádióst Moszkvában
Behatolt egy férfi hétfőn az Eho Moszkvi rádió épületébe, ahol megkéselte a műsorvezetőt.
Gyász
/"Ami neked csend, és nyugalom Az nekünk örökös fájdalom..."/ Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *FEKETE ISTVÁN* *nyugalmazott katonai százados* 75 éves korában csendesen megpihent. Temetése október 25-én 11 órakor lesz a devecseri új temetőben, katonai tiszteletadás mellett. Családja
/"Megállt a szív, megállt a kéz, Nincsen szó az ajkadon. Szívünkben örökké élsz, Mert szerettünk nagyon..."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *ÉKES ANDRÁSNÉ* *szül. Mayer Mária* életének 80. évében csendesen megpihent. Temetése 2017. október 24-én, kedden 14.15-kor kezdődő gyászmise után 15 órakor lesz a herendi temetőben. Gyászoló család
Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy édesapánk, nagyapánk, testvérünk, *DR. SARKADY ÁRPÁD SÁNDOR* *szülész-nőgyógyász szakorvos* 2017. október 17-én örökre megpihent. Temetésre 2017. október 20-án 11 órakor, a református egyház szertartása szerint került sor. Utolsó útjára, akaratának megfelelően, szűk családi körben kísértük a veszprémi Vámosi úti temetőben. Október 22-én, vasárnap délelőtt 10 órakor a Veszprémi Református Nagytemplomban megtörténik a gyász esemény hirdetése és ott imádkoznak az Őt gyászolókért. Gyászoló család
falopásért / 1 órája
Főbe lőtték a román rendőrök
a vágyak tárgya / 1 órája
Miért nőnemű a hajó?
a népesség 10%-a érintett / 3 órája
Kideríthették, mi okozza a diszlexiát
BL Yacht Club / 3 órája
Zongora és vitorláshajó -Különleges videó népszerűsíti a Balatont!
veol.hu
forradalom / 3 órája
Hazaszeretetet és küzdeni tudást tanulhatunk '56 hőseitől
Marton Attila
karmolt és harapott / 3 órája
Az utcán támadt két emberre egy medve