11°
19°

Hírek

3 hónapja
SZIGLIGET - A balatoni fejlesztési forrásokból szeretne keretet elkülöníttetni a Balatoni Szövetség (BSZ) újabb csónakkikötők mielőbbi létesítésére és az illegális feltöltések, stégek elbontására.
3 hónapja
Lajtos kocsiból biztosították Balatonhenye vízellátását vasárnap, ugyanis a jelentős mennyiségű esőzés miatt keletkezett sárlavina megfertőzte a település ivóvízbázisát. A teljes tisztulásra 2-3 hetet is várni kell.
3 hónapja
TIHANY Hatalmas a tömeg, mégis sok boldog embert látok. Valószínűleg a levendula hatása, hogy kevés feszültséggel sikerül levezényelni a sok ezer embert érintő akciót. A levendulaillat belengi a környéket, nyugtató, stressz-oldó hatása máris érvényesül.
3 hónapja
MINDSZENTKÁLLA Az európai nemzeteket, az európai létformát, a biztonságot, kultúrát, keresztény vallást ma olyan ismeretlen veszélyek fenyegetik, amelyekre a történelemben csak sok száz évvel ezelőtt volt példa - hívta fel a figyelmet Balogh Csaba közigazgatási államtitkár az '56-os hősök emlékére állított Büszkeségpont avatásán.

Legolvasottabb

1
Kurbucz M. Zsuzsanna hobbifestőnek nyílt kiállítása
2
Nevezz az idei Pannonfílingre! Már csak napok vannak hátra!
3
Veszprém bekerült a kiváló európai úti célok közé
4
Kedden a Gyöngyöst fogadja a Telekom Veszprém
5
Családi nap a biztonságos és nyugodt munkáért
negyed mérföld
A leggyorsabb autókat győzte le a Tesla
Időjárás / 6 órája
Hétfőn sem ússzuk meg szárazon
Eső főleg nyugaton várható, de teljes egészében sehol nem zárható ki.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *GÁSPÁR ANTALNÉ* *szül. Fenyő Ilona* 75 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 28-án 14 órakor lesz a balatonalmádi pinkóczi temetőben. Gyászoló család
/"Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett, Így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek..."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *GÓCZÁN FERENC * 82 éves korában csendesen megpihent. Temetése 2017. szeptember 28-án, csütörtökön 14 órakor kezdődő gyászmise után lesz a balatonedericsi temetőben. Gyászoló család
Női röplabda-Eb / 8 órája
Harmadik vereségével búcsúzott a magyar csapat
apostoli buzdítás / 9 órája
Önkorrekcióra kérik Ferenc pápát
39 millió dollár / 10 órája
Kémfilm taszította le a trónjáról a Stephen King-horrort
Baleset / 10 órája
Tömegkarambol történt Nemesvitánál
Kovács Erika
Megye I. / 10 órája
A Csetény a hosszabbításban nyerte meccsét
Horváth Gábor
Német választások / 11 órája
Gyengültek a kormánypártok, az AfD a harmadik erő