24°
11°

Hírek

3 hónapja
Bánd - Az elmúlt években olyan lehetőségek nyíltak meg a falu előtt, amelyek segítségével előbbre léphet a település. A jövőt tervezve a turisztikai fejlesztések kínáltak pályázati lehetőséget, amellyel éltek is a helyiek és közel 150 millió forintot nyertek a célok megvalósítására.
3 hónapja
Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség egy 26 éves budapesti férfival szemben, aki 2017 májusában az egyik távolsági autóbuszjárat vezetőjét bántalmazta Balatonfüreden.
3 hónapja
Az orgona tavaly volt százhúsz esztendős. Többször felújították, de ezekről a legutóbbi hivatalos feljegyzés 1945-ből származik. Ennél sűrűbben kell megújítani, karbantartani egy ilyen hangszert – mondta el Eizler Csaba kirendelt református lelkész a vasárnapi ünnepségen, melyen a Papkeszi falunapok záró mozzanataként, koncerttel avatták fel a református templom megújult orgonáját.
3 hónapja
A Gyöngyök útján megyünk, de ennek az útnak most ezen belül is a Remény útja a neve. Olyan sok ember van, aki elveszti a reménységét, elbizonytalanodik, szomorkodik, nem látja éppen, hogyan tovább. Szerettük volna, ha ez feltölti őket is – mondta el Gáll Zsófia, aki a Gyöngyök útja zarándoklatot vezeti, jelenleg épp Esztergomtól Celldömölkig, körülbelül háromszáz kilométeren át.

Legolvasottabb

1
Több mint 30 fürdő vesz részt a Magyar Fürdőkultúra Napján
2
Aranycsempészeket fogtak el Röszkén
3
Több mint háromszáz gyerek küzdött, jók voltak a zirciek
4
Akkor és most: Kossuth utca
5
Veszprém megyei karitászosok is vannak a Caritas Hungarica-díjazottak között
Hagyomány
Folytatódik a Fölszállott a Páva népzenei és néptáncos tehetségkutató
11 perce
Értékesítő
Gyász
/"Mikor a testemet már roskadozva vittem, Váratlanul csendesen átölelt az Isten...."/ Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *PEJ MIHÁLY* 82 éves korában csenedesen megpihent. Temetése a veszprémi Vámosi úti temetőben lesz október 21-én, szombaton 11 órakor. Gyászmise 10 órakor a Károly templomban (Vp., Mártírok útja). Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését. Gyászoló család
ravaszdi / 48 perce
Egyre több a róka, de veszettség nincs
Molnár Sándor
Hasznos / 1 órája
Programok, rendezvények Veszprém megyében
Veol.hu
kréta kísérleti jelleggel / 1 órája
Egyszerűbb és gyorsabb lehet az adatkezelés az iskolai e-naplóval
Polgár Tibor, Tóth B. Zsuzsa
Október 23. / 2 órája
1956 falusi eseményeit eleveníti meg a Szentendrei Skanzen
Helyi időjárás / 2 órája
Csípős hidegre ébredt Veszprém! Délutánra felmelegszik az idő
Horváth Virág
alkohol / 2 órája
Robbantással fenyegetőzött az Iszlám Állam nevében
Mátételki András