10°

Hírek

3 hónapja
A helyi rendőrkapitányság jelzése alapján forgalombiztonsági tükröt telepített a várpalotai polgármesteri hivatal a település Kálvária városrészében, közölte Aradi Virág, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
3 hónapja
Egy közepes testű, keverék, kihullott szőrű, teljesen legyengült kutyát mentettünk kedden délután, a 8-as úton Antal Laura és Lázár György ajkai állatmentők, illetve több jó szándékú ember, köztük rendőrök segítségével.
3 hónapja
Nagy sikerrel, valódi élményekkel zárultak a Csalán Egyesület ökotáborai júliusban, melyek idén Húzz bakancsot! jeligével várták a természetet megismerni és kalandokat gyűjteni vágyó gyerekeket.
3 hónapja
Veszprém - Szerencsére elkerülte megyénket a nagy vihar, amely hétfőn este és kedden hajnalban az ország több területén is komoly károkat okozott, ez derült ki a katasztrófavédelem tájékoztatójából.
3 hónapja
A Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt emelt vádat öt személlyel szemben egy présgép szabálytalan áthelyezése miatt, amely a munkavégzés során az egyik dolgozó lábfejére esett.
3 hónapja
Petrozsényi cserediákok érkeztek Várpalotára. A fiatalokat és tanáraikat Katona Csaba alpolgármester fogadta és köszöntötte a városházán. A hagyományos csereprogram már egy évtizede tart a két testvérváros között.

Legolvasottabb

1
Őszi Sütifeszt Veszprémben – 3 napig kedvezményesen nassolhatunk!
2
Napi sudoku - könnyebb verzió
3
Ilyen az, ha gyerekek osztják a Tankcsapdát (videó)
4
Varga Mihály: tartós marad az építőipar dinamikus teljesítménye
5
Hazafias-honvédelmi vetélkedőt szerveztek várpalotai diákoknak
a balhés helyszín
Újra felléphet Justin Timberlake az NFL-döntő félidős műsorában
1071,8 kilós / 21 perce
Joel Hollandé a világ legnagyobb tökje
Kiállították a hétvégén a New York-i Botanikus Kertben azt a több mint egytonnás tököt.
Gyász
/"Ami neked csend, és nyugalom Az nekünk örökös fájdalom..."/ Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *FEKETE ISTVÁN* *nyugalmazott katonai százados* 75 éves korában csendesen megpihent. Temetése október 25-én 11 órakor lesz a devecseri új temetőben, katonai tiszteletadás mellett. Családja
/"Megállt a szív, megállt a kéz, Nincsen szó az ajkadon. Szívünkben örökké élsz, Mert szerettünk nagyon..."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *ÉKES ANDRÁSNÉ* *szül. Mayer Mária* életének 80. évében csendesen megpihent. Temetése 2017. október 24-én, kedden 14.15-kor kezdődő gyászmise után 15 órakor lesz a herendi temetőben. Gyászoló család
Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy édesapánk, nagyapánk, testvérünk, *DR. SARKADY ÁRPÁD SÁNDOR* *szülész-nőgyógyász szakorvos* 2017. október 17-én örökre megpihent. Temetésre 2017. október 20-án 11 órakor, a református egyház szertartása szerint került sor. Utolsó útjára, akaratának megfelelően, szűk családi körben kísértük a veszprémi Vámosi úti temetőben. Október 22-én, vasárnap délelőtt 10 órakor a Veszprémi Református Nagytemplomban megtörténik a gyász esemény hirdetése és ott imádkoznak az Őt gyászolókért. Gyászoló család
torkon szúrta / 37 perce
Megkéselt egy orosz rádióst Moszkvában
falopásért / 1 órája
Főbe lőtték a román rendőrök
a vágyak tárgya / 1 órája
Miért nőnemű a hajó?
a népesség 10%-a érintett / 3 órája
Kideríthették, mi okozza a diszlexiát
BL Yacht Club / 3 órája
Zongora és vitorláshajó -Különleges videó népszerűsíti a Balatont!
veol.hu
forradalom / 3 órája
Hazaszeretetet és küzdeni tudást tanulhatunk '56 hőseitől
Marton Attila