Ügyintézés

2006.07.26. 08:35

A legolvasottabb műsorújság

nincs nev

Nyugat-Magyarországon, ahol a felnőtt lakosság száma 1 125 000 fő, az rtv-tipp a legolvasottabb műsorújság, szinte minden háztartásba eljut.

Adataink az érveink

Hetente közel félmillióan olvassák lapok, amelyet gazdag tartalom jellemez: részletes műsorismertető, érdekes háttéranyagok, állandó rovatok találhatóak benne. Ügyfeleink, üzleti partnereink számíthatnak a magas lefedettségre, a nagy számú előfizetői táborra. Ezek alapján nyugodtan állíthatjuk a Fejér Megyei Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap, Napló, Zalai Hírlap, Vas Népe mellékleteként megjelenő rtv-tipp hatékony eszköz a potenciális vásárlóközönség elérésére. Ezt támasztja alá az tény is, amely szerint az rtv-tipp megjelenése napján közel 20 000-rel többen vásárolják a megyei napilapokat, mint egyéb napokon.

Az olvasótábor összetétele

Az rtv-tipp olvasóinak legnagyobb hányadát 15-59 év közötti, aktív olvasók alkotják. Összetételét tekintve az rtv-tipp olvasóinak közel 53 százaléka legalább középiskolai végzettségű. Az olvasótábor vásárlóereje jóval meghaladja az országos átlagot, melyet az is bizonyít, hogy az rtv-tipp olvasóinak közel a fele havi 60 000 forint feletti jövedelemmel rendelkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!