Ügyintézés

2006.07.26. 08:33

Számok

nincs nev

Veszprém megyében minden második felnőtt lakos a Napló olvasója. A körükben végzett felmérések szerint ők az újságot határozott, következetes, megbízható, hiteles napilapnak tartják. Véleményük szerint a Napló az aktuális megyei hírek, információk legmegbízhatóbb forrása, változatos téma- és mellékletválasztékával az egész családnak nyújt olvasnivalót.
Hirdetőink, partnereink számára fontos információ, hogy a Napló hűséges, stabil olvasótábora az elérés biztosítéka, regionális szinten a leghatékonyabb eszköz a potenciális vásárlók megtalálásához.

A legolvasottabb lap Veszprém megyében

Az országos napilapok olvasótábora lényegesen elmarad a Naplóétól, így a potenciális vásárlók elérését leghatékonyabban a Napló biztosítja.

Stabil olvasótábor

A naponta 183 000 olvasóhoz eljutó 52 330 példány 85%-a előfizetéssel kerül értékesítésre, amely kiválóan bizonyítja az olvasók laphoz való kötődését.

Keresztolvasottság

A Veszprém megyében élő napilapolvasók 76%-a kizárólag a Naplót olvassa, mellette 15% országos napilapokból (Népszabadság, Népszava, Magyar Hírlap, Magyar Nemzet, Blikk) is tájékozódik. Mindössze 9% nem olvassa a Naplót.

Olvasótábor korcsoport szerinti megoszlása

A Napló elsődleges célközönsége az OLVASÓ, aki családban él, így segítségével Veszprém megye lakosságának egésze elérhető társadalmi rétegtől vagy korcsoporttól függetlenül. Az életkor szerinti megoszlást vizsgálva a hirdetők számára kiemelt fontosságú 15-59 év közötti korcsoport aránya
a teljes olvasótábor 80%-a.

Az olvasótábor utánpótlása biztosított

A PLT terjesztési területén élő 8-14 évesek (42 ezer fő) 26%-a (11 ezer fő) olvassa a Naplót. A korosztályi adatok alapján a jövőre nézve biztosítottnak látszik az olvasótábor fenntartása és egyben utánpótlása is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!