Társadalmi munka

2023.04.01. 11:30

Városi elismerés a Kék Madár Alapítvány elnökének

Az oktatás-nevelés területét segítő kiemelkedő társadalmi munkája elismeréseként Pro Meritis-érmet vehetett át Ernei Tamás, a Kék Madár Alapítvány elnöke.

Napló

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Az elismerést a díjat adományozó Porga Gyula polgármester (Fidesz–KDNP) adta át Ernei Tamásnak a Kék Madár Program 30. évfordulóját ünneplő gálán. A méltatásban elhangzott, Ernei Tamás 25 éve látja el társadalmi munkában a Kék Madár Alapítvány elnöki teendőit. A programba három, ma már felnőtt gyermeke járt a díjazottnak, aki lelkes aktivistája az alapítványnak. Hozzátették, Ernei Tamás szerepet vállal a pályázatok megírásában, lebonyolításában és az elszámolásban is. 

A laudációban elmondták, ötleteivel segíti az alapítvány pénzügyi forrásainak növelését, és kiváló kapcsolatot ápol az alapítványi tagokkal, a Kék Madár Programban dolgozó pedagógusokkal, segítőkkel, és a Veszprémi Báthory István Sportiskolai Általános Iskola vezetőségével, valamint részt vállal a közösségi programok szervezésében és lebonyolításában is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!